ОГОЛОШЕННЯ
Продам линию убоя скота Производитель линии Banss MF gmbh. Производительность линии 140 свиней или 60 КРС или 120 МРС за 10 часовую рабочую смену. Материал конструкций - : сталь горячей оцинковки. Диаметр трубы подвесных путей 56 мм. В комплект линии входят несущие конструкции, подвесные пути ,подвесные пути и несущие конструкции для холодильных камер ,подвесные пути и несущие конструкции участка обвалки и разборки туш, подъемные лебедки,подъемные пневмоплатформы ,линия нутровки. А также вспомогательное оборудование: шпарчан, санитарные устройства бесконтактной мойки и стерилизации ножей, стол для зачистки шкур ,машина для очистки желудков, Линия находится в смонтированном состоянии Ціна: 1000 Автор: Евгений Контактний тел.: +38 (050) 562-20-89 E-mail: eugenygon@gmail.com Область: Одеська область 05:52 01.08.2025 Зерносховища аркові підлогового типу з оцинкованої сталі. Зернохранилища арочные - ангары из высококачественной оцинкованной стали предлагает «под ключ» наше предприятие. Зернохранилища изготавливают в Днепре (Украина) на оборудовании фирмы WSB - США. Зерновая ёмкость хранилищ от 400 до 10000 тн. Для примера ёмкость хранилищ длиной 30 м составляет: при ширине 12 м = 800 тн; при ширине 15 м = 1000 тн; при ширине 18 м = 1200 тн. Звоните +380 (67) 6318781(W), +38 (050) 3425306(V). Смотрите – https://fopsklyar.budport.com.ua/ Наше кино: Красное поле - https://youtu.be/Vs0dmI-6VAg Николаевка - https://youtu.be/ZAa-F1Ynt74 Ціна: 2095 15:23 31.07.2025 Продаються складські приміщення Продаються складські приміщення 4536м. Один км від залізничної станції Балта. Розташовані на 2ГА землі. Енергія від залізниці і від РЕС. Своя лінія електропередач 800М. Трансформатор 250 КвА. Ціна, еквівалент 190 000$. Можливий продаж разом з сусідньою ділянкою 1,21га з залізничною гілкою. Можливий продаж з інвестиційною програмою. тел. 095 780 14 05 Ціна: 190000 Автор: Микола Миколайович Контактний тел.: 095 780 14 05 E-mail: yurevich89@ukr.net Область: Одеська область 16:45 26.06.2025 яблучний пектиновий порошок Яблочний порошок (ТУ У 10.8-39319344-004:2016) - це натуральний продукт, світло коричневий з приємним кисло-солодким смаком Яблочний порошок з успіхом застосовується в сучасній харчовій промисловасті в якості добавок, наповнювача, використовується для виробництва варення, джему, желе, мармелада, кетчупа, майонеза. Харчова цінність яблочного порошку полягає у вмісті вітамінів і мікроелементів. Завдяки моносахаридам (глюкоза -11,2%, і фруктоза -36,8%) яблучний порошок швидко та ефективно засвоюється організмом. Забезпечує в хлібопекарні галузі: - збільшення виходуготової продукції; - покращує смак та аромат; - уповільнює процесс черствіння; - подовжує срок зберігання. Дозування: Для пшеничних сортів хліба, булочних здобних виробів та кондитерських -1.0-5.0 %від маси борошна. Ціна: договірна Автор: Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: Київська область 10:45 26.06.2025 амарантове борошно для харчового виробництва Амарант входить в щоденний раціон жителів багатьох країн. В 1970 роках австралійські вчені зробили висновок про те, що на Землі немає рослини рівноцінної амаранту за складом високоякісного білка в гармонійній єдності з добре збалансованими мікроелементами, вітамінами, вуглеводами. Амарант – комора рослинного білка вищої якості, добре збалансованого і легко засвоюваного, біля 25% від загального вмісту білка в амаранті приходиться на легкорозчинну фракцію. Як відомо, корисною для живого організму є тільки перетравлювана частина складових їжі речовин. Коефіцієнт перетравлювання білка амаранту складає більш ніж 70%. Кількість лізину в амаранті значно більше ніж в пшеничному, рисовому, гороховому і соєвому борошні. Тому, введення амарантового борошна в борошняні вироби дозволяє подвоїти коефіцієнт білкової ефективності. Наявність високоякісного білка в амаранті є одним із найбільш важливим аргументом на користь використання його в харчовій промисловості. Ціна: договірна Автор: Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: усі області 08:47 12.06.2025 Будівництво та реконструкція ЗАВ і КЗС — Житомир Будівництво та реконструкція ЗАВ і КЗС. Компанія з м. Житомир пропонує професійне будівництво та реконструкцію зерноочисних комплексів (ЗАВ, КЗС) під ключ. Наша спеціалізація: Зерноочисні комплекси. Потужність: від 25 до 200 т/год. Зерносушарки. Потужність: від 3 до 50 т/год. Ангари. Будь-яких розмірів. Індивідуальний підхід до проєктування Працюємо якісно, з гарантією та у визначені строки. Контактна інформація: Телефони: 0674451141, 0981792788 Віталій Email: vkova8686@gmail.com Автор: Контактний тел.: 0674451141 Область: усі області 12:00 04.06.2025 клітковина яблучна для хлібобулочних виробів Яблочний порошок (ТУ У 10.8-39319344-004:2016) - це натуральний продукт, світло коричневий з приємним кисло-солодким смаком Яблочний порошок з успіхом застосовується в сучасній харчовій промисловасті в якості добавок, наповнювача, використовується для виробництва варення, джему, желе, мармелада, кетчупа, майонеза. Харчова цінність яблочного порошку полягає у вмісті вітамінів і мікроелементів. Завдяки моносахаридам (глюкоза -11,2%, і фруктоза -36,8%) яблучний порошок швидко та ефективно засвоюється організмом. Забезпечує в хлібопекарні галузі: - збільшення виходуготової продукції; - покращує смак та аромат; - уповільнює процесс черствіння; - подовжує срок зберігання. Дозування: Для пшеничних сортів хліба, булочних здобних виробів та кондитерських -1.0-5.0 %від маси борошна. Ціна: договірна Автор: Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: усі області 07:53 02.05.2025 рисове борошно для харчової промисловості Області застосування борошна рисового: дитяче та дієтичне. харчування (у виробництві швидко заварюваних каш та рослинних консервів); виробництво мясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, мясного фаршу; виробництво сирків, майонезів; йогуртів, соусів, кетчупів; макаронних виробів.ри Ціна: договірна Автор: Агроснаб.ООО ТМ. Фiльварок. Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: Київська область 06:03 16.04.2025 рисове борошно для харчової промисловості Області застосування борошна рисового: дитяче та дієтичне. харчування (у виробництві швидко заварюваних каш та рослинних консервів); виробництво мясних консервів, паштетів, сосисок, ковбас, мясного фаршу; виробництво сирків, майонезів; йогуртів, соусів, кетчупів; макаронних виробів. Ціна: договірна Автор: Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: усі області 08:59 14.04.2025 непшеничні види борошна від вітчизняого виробника Наша компанія пропонує борошно власного виробництва: амарантове, гречане, гарбузове, горохове, рисове, соєве знежирене, соняшникове білкове, конопляне, кукурудзяне, кунжутне, а також гірчичний порошок, яблучний порошок, грушовий порошок, молочний порошок та сухі яєчні продукти. Ціна: договірна Автор: Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: усі області 08:19 03.04.2025 рисове борошно для підприємств рибопереробки Рисове борошно для підприємств рибопереробки Рисове борошно – застосування під час виробництва виробів переробки рибопродуктів. У випадку, коли високий вміст вільної вологи в рибних виробах небажаний і треба посилити зв'язок між його компонентами, ми пропонуємо в рибну сировину вводити добавку – рисове борошно. Це актуально під час виробництва рибних консервів, рибних паштетів, рибних сосисок, оселедцевого масла, також рекомендуємо застосовувати рисове борошно при паніруванні рибних напівфабрикатів. Так, наприклад, при виготовленні рибних сосисок, паштетів, котлет і т.д. головне завдання – утворення певної консистенції, яка відповідає заданим органолептичним вимогам. У зв’язку з цим, борошно рисове можна використовувати не тільки для заміни рибної сировини в рецептурі, але й, головним чином, для отримання необхідної консистенції, тому що рисове борошно має високі і стабільні функціональні властивості (вологоутримуючі, жироутримуючі, Ціна: договірна Автор: Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: усі області 08:16 03.04.2025 амарантове борошно для харчового виробництва Ми пропонуємо амарантове борошно власного виробництва (ТМ. Фільварок) для харчових підприємств. Борошно амарантове містить біологічно цінні білки та різноманітний вітамінний склад. Всклад борошна входить 16% білка (в тому числі більш ніж 30% незамінних амінокислот), поліненасичені жирні кислоти омега -6, велика кількість клітковини, вітаміни ( А, Е , С, вітаміни – групи В, D). Амарантове борошно має біологічно активні речовини: фосфоліпіди, сквален, фітостероли, метіонін, лізин. Перед використання амарантове борошно необхідно піддати термічній обробці, так як в сирому вигляді воно буде перешкоджати засвоєнню організмом поживних речовин. Досвідченими технологами Інституту продовольчих ресурсів НААН України розроблені цікаві рецептури, які дають підставу використовувати амарантове борошно разом з пшеничним борошном, або іншими видами борошна для виробництва таких продуктів – хліб, печиво, пряники, крекери, галети (різноманітна випічка). А також соусів, харчових білкових Ціна: договірна Автор: Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: Київська область 12:00 02.04.2025 соєве борошно Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок. Ціна: договірна Автор: Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок Контактний тел.: 0503875858 E-mail: v.ometsinski@gmail.com Область: усі області 09:40 02.04.2025 сторінка 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 184 Наступна | ![]()
Результати голосування ![]() Ми тут... ![]() ![]() ![]() |